Onze menu's



--------------------------------------------

ALAIN’S DEGUSTATIEMENU 25/9 tot zaterdag 24/10


De gerechten van de menu kunnen nog wijzigen


 

Witte heilbot en Zeeuwse oester – beurre blanc van passievruchten 



Gegrilde Sint Jakobsnoten – kool – mosterdmousseline


#

(indien 5 gangen)


### Gebakken ganzenlever – cigarillo van bloedworst – appel 


#

 

Patrijs met champignons – Vandouvan crème – fregula sarda met herfst ratatouille


Of


Zeebaarsfilet onder de grill – gourgette en champignons – kruidenolie en rodewijnsaus


#


Ijsparfait van “Poire William” – mousse van speculoos – cacaocoulis

 

 

KAAS IPV DESSERT + €8 OF KAAS EN DESSERT + €12

GELIEVE DIT OP VOORHAND TE VERMELDEN INDIEN GEWENST

 

 

4 GANGEN: NIET OP ZATERDAG: €55 - €78 MET 3 GLAZEN WIJN

5 GANGEN: ### ALS 3DE VOORGERECHT: €70 - €100 MET 4 GLAZEN WIJN

 

OP ZATERDAG SERVEREN WIJ ENKEL ONZE 5 GANGEN MENU

OP ZATERDAG AANVAARDEN WIJ TAFELS TOT MAX. 8 PERSONEN


--------------------------------------------